Wednesday 11 April 2012

Story telling AND sustainability

Enguany estic amb alumnes del cicle de SMX, així que són alumnes molt motivats per les eines TIC, no tant per l’aprenentatge de l’anglès... El vocabulari que treballem és tècnic però molt sovint ja conegut degut als anglicismes que tenim a la nostra llengua, així que no representa cap problema, però la gramàtica els resulta massa avorrida. Per tal de donar sentit a tot el que hem fet durant el curs, el nostre projecte recollirà aprenentatge del curs lligat amb el tema de la sostenibilitat, que ha sigut un tema transversal tractat sovint a classe. 

Quines experiències he portat a l'aula amb TIC? 
Treballem amb el moodle, participem de pàgines amb aprenentatge interactiu, foros. L’e-mail i el wall són eines de comunicació entre alumnat i professora. La part pràctica és fonamental en aquest cicle formatiu, per això gran part de les nostres sessions són amb els ordinadors. 

Què m'han aportat les TIC en l'ensenyament-aprenentatge de llengua? 
Hem pogut aprofitar molta varietat de recursos per tal d’entendre, practicar i gaudir de l'ensenyament-aprenentatge de llengua anglesa relacionat amb la inofrmàtica. 

Que m’agradaria aconseguir amb les TIC?
Aprendre de nous recursos (Story Telling és completament nou a l'aula de SMX) per tal de simplificar els continguts del crèdit que són més difícils d’assolir i aprofitar per relacionar el tema transversal de la sostenibilitat amb l’aprenentatge de la llengua anglesa.

No comments:

Post a Comment